Galatasaray ve Dinamo Kiev 3-3 Berabere Kaldı

UEFA Avrupa Ligi 7. haftasında Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Maç, 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

Maça hızlı başlayan Galatasaray, 17. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın golüyle öne geçti. Ancak Dinamo Kiev, 27. dakikada Vitaliy Buyalskyi ve 34. dakikada Oleksandr Karavayev'in golleriyle skoru 2-1'e getirdi.

İkinci yarıda da karşılıklı atakların yaşandığı maçta Galatasaray, 53. dakikada Juan Mata'nın golüyle durumu 2-2'ye eşitledi. Dinamo Kiev, 63. dakikada Vladyslav Vanat'ın golüyle bir kez daha öne geçti.

Galatasaray, 82. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle skoru 3-3'e getirdi ve maçı berabere tamamladı.

Bu sonuçla Galatasaray, Avrupa Ligi'ndeki puanını 5'e yükseltti ve grubunda 3. sırada yer aldı. Dinamo Kiev ise Avrupa Ligi'ndeki ilk puanını aldı.