A Milliler'in Çekya Zaferi Malatya'da Coşkuyla Kutlandı
Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda F Grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın Çekya karşısında aldığı 2-1'lik galibiyet, Malatya'daki konteyner kentte coşkuyla kutlandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Tebrikler #BizimÇocuklar! Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turundayız. Milli coşku yurdumuzun dört bir köşesinde yaşanırken Malatya Kültür ve Turizm Bakanlığı Konteyner Kenti'nde hizmet veren gezici kütüphanemizde de vatandaşlarımız bu mutluluğa ortak oldu" ifadeleri kullanıldı.
Açık alana kurulan dev ekranın karşısına geçen futbolseverler, son anlarına kadar heyecan içerisinde geçen maçın A Milli Takım'ın galibiyetiyle sonuçlanmasıyla büyük mutluluk yaşadılar.
Bakanlık tarafından paylaşılan videoda, Cenk Tosun'un son dakikalarda attığı gole sevinen Malatyalı futbolseverlerin görüntüleri yer aldı.
Malatya'nın Yüreği Depremzedelerle Birlikte Atıyor
📅 26 Haziran 2024, Çarşamba 22:08 · 👁 6 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
