Kars 36 Spor, 3. Lig Hedefiyle Transferlere Başlıyor
Kars 36 Spor, 2024-2025 futbol sezonunda 3. Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı Ali Uçum, geçtiğimiz sezon teknik direktör seçiminde hata yaptıklarını ve bu sezon kadroyu güçlendirerek zirveye oynayacaklarını belirtti.
Uçum, Kars'ın profesyonel liglerde takımının bulunmamasının büyük bir kayıp olduğunu vurguladı. Vali Ziya Polat, Milletvekili Adem Çalkın ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger'in destekleriyle Kars 36 Spor'un profesyonel lige çıkacağını söyledi.
Takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni Kars'a getirmesini başarı olarak değerlendiren Uçum, Şehir Stadyumu'nda oynanacak maçlarla daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade etti.
Uçum, "Geçtiğimiz sezonun hatalarından ders aldık. Bu sezon daha dikkatli transferler yapacağız. Alt yapıdan gelecek oyuncularla harmanlayacağız ve güçlü bir kadro oluşturacağız. Hedefimiz net: Kars'ın takımını profesyonel lige çıkarmak" dedi.
Kars sevdalısı yöneticilerin destekleriyle Kars'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını vurgulayan Uçum, "Valimiz, milletvekilimiz ve belediye başkanımız Kars için gece gündüz çalışıyorlar. Birlik ve beraberlik içinde bu sezon 3. Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Kars 36 Spor: Profesyonel Lige Yolculuk Başlıyor
📅 01 Ağustos 2024, Perşembe 13:46 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig