Galatasaray, Mario Lemina Transferi İçin Görüşmelere Başladı
Galatasaray Spor Kulübü, Wolverhampton Wanderers futbolcusu Mario Lemina'nın transferi için resmi görüşmelere başladığını duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mario Rene Junior Lemina'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Wolverhampton Wanderers Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.
Gabonlu orta saha oyuncusu Lemina, kariyeri boyunca Olympique Marseille, Southampton, Fulham ve Nice gibi takımlarda forma giydi. Son olarak Wolverhampton Wanderers'a transfer olan Lemina, İngiltere Premier Lig'inde 52 maça çıktı.
Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Lemina'yı kadrosuna katmayı hedefliyor. Transfer görüşmelerinin ilerleyen günlerde sonuçlanması bekleniyor.
Galatasaray, Mario Lemina'yı Wolverhampton'dan Kapıyor
📅 05 Şubat 2025, Çarşamba 15:28 · 👁 11 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
