Milli Takım, Çekya Maçı Öncesi Cumhurbaşkanı'nın Desteğini Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'na destek verdi.

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, Portekiz maçının ardından milli takım üzerinden yapılan dezenformasyon girişimlerini kınadı. Erdoğan, "85 milyonun birleştiği bu şampiyonada, milli takım üzerinden oynanan oyunlar asla masum değildir. Ancak milletimizin birliğini bozamayacaklar." dedi.

Erdoğan, milli takımın Gürcistan galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptığını vurgulayarak, "Portekiz maçında hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Millilerimizin Çekya karşısında tarihi bir zafere imza atacağına inanıyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, "Bu akşam 85 milyon tek yürek olarak dualarımızla milli takımımızın yanında olacağız. Rabb'im ayaklarına taş değdirmesin." ifadelerini kullanarak takımın başarısı için dua etti.