Manisa FK, Fatih Karagümrük Karşılaşmasına Hazır
Manisa Futbol Kulübü (Manisa FK), Trendyol 1. Lig’in 22. hafta maçında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Siyah-beyazlılar, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak son düzlükte.
Teknik Direktör Hakan Şapçı yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleri ve top kapma oyunlarıyla başladı. Dar alan oyunları ve taktik çalışmasıyla son bulan antrenman, Manisa FK’nın maça hazır olduğunu gösterdi.
Maç, Ömer Tolga Güldibi’nin yönetiminde oynanacak. Güldibi’nin yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Mehmet Akıncık üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Bingöl olacak.
Fatih Karagümrük maçı için bilet satışları devam ediyor. Passo internet sitesi ve mobil uygulamasından biletlerini temin edebilecek taraftarlar, kadın ve 18 yaş altı taraftarların karşılaşmayı ücretsiz izleyebileceğini unutmamalı. Passolig kartı sahibi olmayan veya kartı vizesi olmayan taraftarlar, Passolig gişelerinden kartlarını temin edebilir veya vizelerini yenileyebilirler.
Kadın ve 18 yaş altı taraftarlar, ücretsiz biletlerini maç günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’ndaki Passolig gişelerinden alabilirler. Maçın bilet fiyatları ise şu şekilde:
Kapalı Alt Tribün: 30 TL
Misafir Tribünü: 39 TL
Bu haberin sponsoru:
Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü