X

Manisa’nın Karagümrük Karşısındaki Serüveni: Zafer, Hüsran ve Tartışmalar

Manisa’nın Karagümrük Karşısındaki Serüveni: Zafer, Hüsran ve Tartışmalar

Manisa FK ve Fatih Karagümrük Teknik Direktörleri Maç Sonu Açıklamaları

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Manisa Futbol Kulübü ile Fatih Karagümrük arasında oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Manisa FK Teknik Direktörü Mesut Tüfenkoğlu, maçın önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin anlamlı olması için bu maç bizim için çok önemliydi. Karagümrük ile puan cetvelinde üst sıralara çıkmak için mücadele ediyorduk. Maçın başında öne geçtikten sonra biraz geriye çekildik ve bunun bedelini iki golle ödedik. İkinci yarıda oyunu kontrol altına aldık ancak gol atamadık. Lig daha yeni başladı ve her takım takviyeler yapıyor. Güçlü bir puan mücadelesi veriyoruz.”

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Orhan Ak ise maçın zorlu geçtiğini belirterek şunları ifade etti: “Son haftalarda zorlu maçlar oynadık ve fiziksel ve zihinsel olarak yorulduk. Ancak maça iyi hazırlanmıştık. Maçın başında beklemediğimiz bir şekilde iki gol yedik. Ancak oyuncularımın fedakarlığı ve birlikteliği sayesinde geri döndük. Şampiyonluğa oynuyoruz ve eksikliklerimize rağmen takım olarak sahaya çıkıyoruz. Manisa FK da iyi bir takım ve kendilerine başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.