X
Serie A’nın Eski Yıldızı Kakuta, Süper Lig’e İndi

Sakaryaspor, Gael Kakuta ile Anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Sakaryaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, son olarak Chelsea, Sevilla, Lazio, Lens ve Bolton gibi takımların formasını giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Gael Kakuta ile anlaştı.

Sakaryaspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kakuta’nın transferini duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Daha önce Chelsea, Sevilla, Lazio, Lens ve Bolton gibi takımların formasını terleten Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı Gael Kakuta ile sözleşme imzaladık” ifadeleri yer aldı.

Kakuta, kariyeri boyunca 500’den fazla resmi maça çıktı ve 80’den fazla gol kaydetti. Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı’nda da forma giyen deneyimli oyuncu, Sakaryaspor’a önemli bir güç katması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.