Körfez'de Karate, Tekvando ve Kick Boks Sporcularına Kuşak Terfi Töreni
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde eğitim alan 150 karate, tekvando ve kick boks sporcusu, kuşak terfi sınavlarında gösterdikleri başarıların ardından yeni kuşaklarına kavuştu.
Tören, Körfez Belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, birim müdürleri, sporcular ve aileleri katıldı.
Başarılı sporculara yeni kuşakları ve sertifikaları takdim edilirken, yıl boyunca düzenlenen yarışmalarda derece elde eden sporculara da madalyaları verildi.
Törende konuşan Başkan Söğüt, "Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Belediyemiz, 16 branşta yaklaşık 4 bin sporcuya eğitim veriyor. Türkiye çapında düzenlenen müsabakalara katılan sporcularımız da var. Başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi.
Kuşak terfi töreninin ardından genç sporcular, yeni kuşaklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kuşak Atlayan Gençler Körfez'de Boy Gösterdi
📅 13 Kasım 2024, Çarşamba 08:48 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
