Almanya Boks Federasyonu'ndan Türk Boksörlere Ödüller
Almanya Boks Federasyonu (BDB), 75. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Hamburg'da bir tören düzenledi. Törende, Türk profesyonel boks tarihinin ilk antrenörü Bülent Başer ve EC Boksing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan'a ödüller verildi.
EC Boksing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, ödülü almasının ardından yaptığı açıklamada, "Almanya Boks Federasyonu'nun bizi böyle bir ödüle layık görmesi çok gurur verici. Bu, Almanya profesyonel boksunun tarihine geçtiğimiz ve gelecek nesillere aktaracağımız anlamına geliyor. Bu da büyük bir saygınlık kazandığımızı ve kalıcı bir isim bıraktığımızı gösteriyor. Ödüller, yaptığınız işin ne kadar başarılı, dürüst ve fedakarca yapıldığının kanıtıdır" dedi.
Bülent Başer ise ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye Boks Federasyonu başkanlığına adaylığını ilan etti. Başer, "25 yıla yakın bir süredir dünya ringlerinde mücadele ettim. Buralardan edindiğim tecrübeleri ülkemiz boksuna aktarmak istiyorum. Bu nedenle federasyon başkanlığı adaylığımı ilan ettim. Umarım ülkemizdeki boks camiası da bu görevi bana layık görür ve boksumuzun dünyanın zirvesine çıkması için beni görevlendirir" şeklinde konuştu.
EC Boksing basın danışmanı Vedat Alyaz da, "Almanya Boks Federasyonu'ndan böyle bir ödül almak ülkemiz adına da büyük önem arz ediyor. Zira Alman Boks Federasyonu, dünyaca saygınlık kazanmış bir kurumdur" ifadelerini kullandı.
Türk Boksunun Almanya'daki İki Efsanesi Onurlandırıldı
📅 23 Mayıs 2024, Perşembe 08:08 · 👁 4 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
