Trabzonspor Zirveyi Hedefliyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı.

Trendyol Süper Lig fikstür çekiminin ardından basına konuşan Kaya, "Sezonun adil ve sadece futbolun konuşulduğu bir ortamda geçmesini diliyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarına değinen Kaya, "Sezon biter bitmez başkanımız transferleri halletti. Şu ana kadar 6 oyuncu aldık ve görüşmelerimiz devam ediyor. Sezonu zirvede bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaya, bu sezon şampiyonluk yarışının daha çekişmeli geçeceğini belirterek, "Geçen sezonki gibi büyük bir fark olmayacak. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Biz zirvede bitirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.