Elazığlı Hentbolcular Beşiktaş'a Transfer Oldu

Elazığ Gençlik Spor Kulübü'nün başarılı hentbolcuları Buğra Özdemir ve Muhammed Ali Türkan, Beşiktaş Hentbol Kulübü'ne transfer oldu.

Kulüplerinde gösterdikleri üstün performansla dikkat çeken ortaokul öğrencileri Özdemir ve Türkan, kariyerlerinin geri kalanında siyah-beyazlı formayı giyecek.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlik Spor Kulübümüzün hentbol sporcularından Buğra Özdemir ve Muhammed Ali Türkan, Beşiktaş Hentbol Kulübü'ne transfer oldular. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Eren, sporcuların gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, "Sporcularımızı ve antrenörümüz Engin Doğan'ı tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.