X
Siyah-Beyazlılar, Antep Sınavına Hazırlanıyor

Beşiktaş, Gaziantep Maçına Çalışmalara Başladı

Beşiktaş, Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacağı Süper Lig 8. hafta maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki antrenman, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşti. Eintracht Frankfurt maçında forma giyen oyuncular salonda rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise aktivasyon ve ısınma koşuları ile antrenmana başladı.

Çalışmalar, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, Gaziantep maçı hazırlıklarını yarın yapacağı basına kapalı antrenmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Gaziantep’e gidecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.