Balıkesir'de Yaz Spor Okullarının İkinci Dönemi Kayıtları Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve yeteneklerini keşfetmeleri için Yaz Spor Okullarının ikinci dönemini başlattı.
Karesi, Bandırma, Edremit ve Manyas ilçelerinde açılan spor okullarında, uzman eğitmenler eşliğinde 14 farklı branşta eğitim verilecek. Muay Thai, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, kick boks, karate, satranç, güreş, jimnastik, judo, taekwondo ve boks branşları yer alacak.
6-14 yaş aralığındaki çocuklar, 16 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptırabilirler. Kayıtlar, Toplu Taşıma Merkezi, Salih Tozan Kültür Merkezi, Avlu Yaşam Merkezi ve https://basvuru.balikesir.bel.tr/Home/YazOkulu adresinden çevrimiçi olarak yapılabilecek.
Spor okullarının amacı, çocukların yaz tatillerini aktif ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmek ve spor kültürü oluşturmak.
Sportif Yaz Tatili İçin Kayıtlar Açıldı
📅 19 Temmuz 2024, Cuma 15:38 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
