İnegöl'de Yaz Aylarında Gençlere Yüzme Kursu
İnegöl Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında iki portatif havuzda yüzme kursu düzenliyor.
Üç dönem halinde gerçekleştirilecek kursların ilk dönemi, 248 sporcunun katılımıyla başladı. Kurslar, 6-11 yaş arası çocuklara yönelik olarak veriliyor.
Her grupta 25 öğrenci olmak üzere 4 erkek ve 4 kız grubu oluşturuldu. Ayrıca, zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler için de kurs açıldı.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kursları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti ve eğitimleri izledi. Taban, "Çocuklarımızın sporla ilgilenmesini, sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gelişmelerini istiyoruz. Bu yatırımları onun için yapıyoruz." dedi.
İkinci dönem kurslar 22 Temmuz-09 Ağustos, üçüncü dönem kurslar ise 12-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
İnegöl'de Yüzme Devrimi: Herkes Suyun Efendisi Olacak
📅 11 Temmuz 2024, Perşembe 08:30 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
