Gaziantep'te Gazi Oyunları Mehmet Erdemoğlu'nun Anısına Düzenlenecek
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Gaziantep Valiliği koordinasyonunda düzenlenen Gazi Oyunları, bu yıl merhum iş insanı Mehmet Erdemoğlu'nun anısına gerçekleştirilecek.
26 Aralık Perşembe günü başlayacak ve 7 Mart'a kadar sürecek oyunlarda, 4'ü engelli branşı olmak üzere toplam 17 branşta yurt içi ve yurt dışından sporcular mücadele edecek.
Basketbol, futbol, voleybol, kort tenisi, futsal, karate, floor curling, taekwondo ve hentbol gibi branşların yer alacağı oyunlar, şehrin spor altyapısını güçlendirmeyi ve okul spor kulüplerinin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.
Gazi Oyunları daha önce merhum iş insanı spor yöneticisi ve Galatasaray Spor Kulübü'nün 37. başkanı Mustafa Cengiz ve Gaziantep'in önemli iş insanlarından merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenmişti.
Başarılı sporculara çeşitli ödüller verilecek oyunlarda, Gaziantep'in spor kültürünün tüm şehre yayılması ve kente katkı sağlamış önemli isimlerin anılması amaçlanıyor.
Gazi Zafer Bayramı'na Özel Oyunların Geri Sayımı Başladı
📅 22 Aralık 2024, Pazar 13:04 · 👁 2 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
