Fenerbahçe - Trabzonspor maçında saat değişikliği
📅 13 Eylül 2025, Cumartesi 10:44 · 👁 2 görüntülenme
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın yarın TSİ 21.00’de 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda oynayacağı final maçı sebebiyle Trendyol Süper Lig’de saat 20.00’de başlayacak müsabakaların kulüplerin ortak kararıyla saat 19.00’a alındığını duyurdu.
TFF’nin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada "Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 5. haftasında 14 Eylül 2025 Pazar günü (yarın) saat 20.00’de oynanması planlanan Fenerbahçe - Trabzonspor ve Gaziantep Futbol Kulübü - Kocaelispor müsabakalarının başlama saatleri A Milli Erkek Basketbol Takımımızın aynı gün TSİ 21.00’de Almanya ile oynayacağı 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) Finali ile çakışmaması adına Federasyonumuzun ve kulüplerin ortak kararıyla 19.00 olarak güncellenmiştir.
Bu vesileyle Avrupa basketbolunun zirvesinde ve Türk basketbol tarihinin en önemli karşılaşmalarından birinde turnuva boyunca olduğu gibi ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine yürekten inandığımız A Milli Erkek Basketbol Takımımıza başarılar diliyor; milletimize yaşattıkları büyük gurur ve heyecan için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
