Başiskele’de yaz spor okulları eğitimleri başladı
📅 01 Temmuz 2025, Salı 09:30 · 👁 5 görüntülenme
Başiskele’de yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmek isteyen çocuklar için bu yaz da ücretsiz yaz spor okulları kapılarını açtı.
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün öncülüğünde hayata geçirilen Genc-i Âlâ Gençlik Modeli kapsamında düzenlenen yaz spor okulları başladı. Başiskele’de ikamet eden 4-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak tamamen ücretsiz sunulan programda uzman eğitmenler rehberliğinde 9 farklı branşta eğitim veriliyor.
Çocuklar; yüzme karate jimnastik basketbol voleybol masa tenisi tenis satranç ve güreş branşlarında sporla iç içe keyifli bir yaz geçiriyor. 29 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz spor okulları sayesinde çocuklar yaz tatillerini hem eğlenerek hem de fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayarak değerlendirme fırsatı buluyor.
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
