A Milli Erkek Basketbol Takımı, THY DBB Süper Kupa’yı üçüncü tamamladı
📅 16 Ağustos 2025, Cumartesi 21:58 · 👁 4 görüntülenme
FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı Türk Hava Yolları DBB Süper Kupa’daki son maçında Çekya’yı 79-65 yenerek organizasyonu üçüncü sırada tamamladı.
Ay-yıldızlılar müsabakaya Shane Larkin Kenan Sipahi Cedi Osman Ercan Osmani ve Ömer Faruk Yurtseven beşiyle başladı. Milliler ilk periyodu 23-13 ilk yarıyı da 41-29 önde tamamlandı. 3. periyodu da 60-41 üstün geçen ay-yıldızlılar salondan 79-65 üstün ayrılarak turnuvada üçüncü oldu.
A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda Ercan Osmani 13 sayı - 8 ribaund - 1 asist ve Cedi Osman 12 sayı - 2 ribaundluk performans gösterdi. Çekya’da Vit Krejci 14 sayı ile oynadı.
Milliler bir sonraki hazırlık maçında Litvanya ile 20 Ağustos Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Litvanya’da oynanacak maç TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
