Gaziantep'te Badminton Şenliği: Kurtuluş Kupası İl Birinciliği Sonuçlandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel Badminton İl Birinciliği müsabakaları heyecanla tamamlandı.

Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde gerçekleşen turnuvaya 20 okuldan 150 genç sporcu katıldı. Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği'nin iş birliğiyle düzenlenen müsabakalar, üç gün boyunca kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Erkekler ve kızlar kategorilerinde düzenlenen turnuvada, dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi. Kazanan sporcuların isimleri şu şekilde:

Erkekler Kategorisi:

Birinci: [Sporcunun Adı Soyadı]
İkinci: [Sporcunun Adı Soyadı]
Üçüncü: [Sporcunun Adı Soyadı]

Kızlar Kategorisi:

Birinci: [Sporcunun Adı Soyadı]
İkinci: [Sporcunun Adı Soyadı]
Üçüncü: [Sporcunun Adı Soyadı]

Turnuva, genç badmintoncuların yeteneklerini sergilemeleri ve birbirleriyle rekabet etmeleri için değerli bir platform sağladı. Şehitkamil Belediyesi, bu tür spor etkinliklerini düzenleyerek gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine destek olmaya devam ediyor.