Kütahya Gediz'de Yaz Spor Okulları Sona Erdi
Kütahya'nın Gediz ilçesinde yaz boyunca Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen spor okulları sona erdi.
Spor okulları kapsamında ve bakanlık projeleri dahilinde toplam 2.771 kişiye sporcu kartı çıkarıldı.
"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesinde 338 Kişiye Yüzme Öğretildi
Gediz ilçesinde "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında 338 kişiye yüzme öğretilerek önemli bir adım atıldı.
Lisanslı Sporcu Sayısı Artıyor
2024 yılı Eylül ayı itibarıyla ilçede 2.411 lisanslı sporcu ve 1.665 adet sporcu kartı düzenlendi.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin:
"Spor okullarımızda 5-16 yaş arası gençlerimize yüzme, voleybol, basketbol, futbol, jimnastik, çocuk atletizmi, eğitsel oyunlar, halk oyunları, masa tenisi, badminton, kick boks, tekvando ve geleneksel okçuluk gibi birçok branşta eğitim verdik."
Keskin'den Teşekkür Mesajı:
"Spor okullarımızın başarısına destek veren Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gediz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline teşekkür ederim."
"Spor okullarımızın başarılı bir şekilde tamamlanmasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Gediz'in gençleri sporla dolu bir yaz geçirdi ve birçok yeni beceri kazandı."
Gediz'de Sporcu Kartı Sahibi Kişi Sayısı 2.771'e Yükseldi
📅 14 Eylül 2024, Cumartesi 14:18 · 👁 5 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
