Aydın'ın Binali Yıldırım Stadyumu Yenileniyor
Aydın'ın Efeler ilçesindeki Binali Yıldırım Stadyumu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın 48,25 milyon TL'lik ödeneğiyle 2. Lig standartlarına uygun hale getirilecek.
Modern Tesis
Stadyum, modern futbolun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yenilenecek. Atletizm pisti, futbol sahası ve misafir takımlar için tribün inşa edilecek. Aydınlatma, kale arkası tel örgüleri, skorboard ve kamera sistemi de yenilenecek.
Sağlıklı ve Güvenli
Soyunma odaları, basın masası ve protokol alanı yenilenecek. Koltuklar değiştirilecek ve tribün yanına portatif tuvaletler yerleştirilecek. Altyapı çalışmalarıyla birlikte güvenlik bariyerleri ve sağlık odası da eklenerek sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlanacak.
Sporun Kalbi
Yenilenen stadyum, hem üniversite öğrencilerine hem de Aydın halkına yüksek standartlarda spor etkinlikleri sunacak. Aydın Valisi Yakup Canbolat ve AK Parti Aydın Milletvekillerinin girişimleriyle sağlanan ödenek, şehrin spor yaşamına önemli bir katkı sağlayacak.
Binali Yıldırım Stadyumu İkinci Lige Hazırlanıyor
📅 21 Ağustos 2024, Çarşamba 19:10 · 👁 4 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

2. Lig