Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, Basketbol Ligi Finalinde Taraftarlardan Yoğun İlgi Gördü
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Erkekler Basketbol Ligi play-off finalinde Harb-İş ile Sümer arasında oynanan maça katıldı.
Şahit Anıl Gül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, Kurt her iki takım taraftarından da büyük ilgi gördü. Taraftarlar, “Kazım Başkan” ve “Kazım Baba” tezahüratlarıyla salonda yankı uyandırdı.
Final maçı 86-86 berabere tamamlanırken, ilk maçı 7 sayı farkla kazanan Harb-İş Spor şampiyonluğunu elde etti.
Maçın ardından takımlara kupa ve madalya takdim eden Başkan Kurt, “Güzel bir final maçı izledik. Hem şampiyon olan Harb-İşspor’u hem de Sümerspor’u yürekten kutluyorum. İki takıma da Bölgesel Lig’de başarılar diliyorum.” dedi.
Kurt, “Eskişehir’de sporun her alanını desteklememiz gerekiyor. Sadece futbolda değil, basketbolda, hentbolda, voleybolda, atletizmde ve tüm spor dallarında daha iyi işler başarmamız lazım. Bu da altyapıları güçlendirerek ve amatör sporu kalkındırarak olur.” diye konuştu.
Harb-İş Spor ve Sümer Basket, şampiyonlukları sayesinde Eskişehir’i Basketbol Bölgesel Ligi’nde temsil etme hakkı kazandı.
Bu haberin sponsoru:
Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü