Şampiyonlar Ligi'nde Gol Dolu Bir Gece
Avrupa futbolunun zirve organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta mücadeleleri heyecanlı maçlarla başladı.
İlk maçta İtalyan devi Milan, Belçika'nın Club Brugge takımını 3-1 mağlup etti. Fransız ekibi Monaco ise Sırp takımı Kızılyıldız karşısında 5-1'lik bir galibiyete imza attı.
Daha sonra oynanan maçlarda Real Madrid, Borussia Dortmund'u Santiago Bernabeu'da ağırladı. Alman ekibi ilk yarıda 2-0 öne geçti ancak ev sahibi Madrid, ikinci yarıda baskısını artırarak maçı 5-2 kazandı.
Milli futbolcu Arda Güler, Madrid'in galibiyetinde 90. dakikada oyuna girerken, eski milli futbolcu Arda Turan da mücadeleyi tribünden takip etti.
İtalya'nın Juventus takımında forma giyen Kenan Yıldız, Stuttgart karşısında ilk 11'de başladı ancak İtalyan ekibi son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu.
Avusturya ekibi Sturm Graz, Portekiz'in Sporting CP takımına 2-0 mağlup olurken, milli futbolcu Erencan Yardımcı 70. dakikada oyuna dahil oldu.
Diğer maçlarda ise Paris Saint Germain, PSV Eindhoven ile 1-1 berabere kalırken, Arsenal Shakhtar'ı 1-0, Aston Villa Bologna'yı 2-0, Girona S. Bratislava'yı 2-0 ve Sturm Graz Sporting CP'yi 0-2 mağlup etti.
Şahinli Dortmund, Madrid'in Geri Dönüşüne Engel Olamadı
📅 23 Ekim 2024, Çarşamba 06:58 · 👁 2 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
