Sami Uğurlu: "Bir puan almak çok değerli ve önemliydi"
📅 18 Mart 2026, Çarşamba 20:20 · 👁 17 görüntülenme
Antalyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu Başakşehir’in ligin en derin kadrolarından birine sahip olduğu ve onlara karşı oyun üstünlüğü elde etmenin kolay olmadığını belirterek "Bir puan almak çok değerli ve önemliydi" dedi.
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Antalyaspor deplasmanda RAMS Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu "Mutlak puan almamız gereken bir maçtı. Başakşehir’e ligin en derin kadrosuna sahip takımı diyebiliriz. Net 4 kaliteli santrforları var. Oyuna en son giren Nuno da Costa ile çalıştım. Keşke bizde olsaydı da üç hafta önce ligde kalmayı garantileseydik. Böyle bir takıma karşı oyun üstünlüğünü elde etmek kolay değil. Başakşehir Galatasaray ile ligde topa en fazla hükmeden takım. Ciddi şekilde mücadele etmemiz gerekiyordu. Başakşehir deplasmanından aldığımız 1 puan belki ligin sonunu belirleyecek puanlardan biri" diye konuştu.
"Bir puan almak çok değerli ve önemliydi"
Mücadelede fazla pozisyon olmadığı belirten Uğurlu "Yaptığımız savunma bunda etkili olabilir. Başakşehir duran toptan çok fazla gol aradı. Buna taç atışlarını da dahil edebiliriz. Oyun anlamında istediklerimizin hepsini ortaya koyamadık ama mücadele anlamında her oyuncumuz yüzde 100’üyle sahada her şeyini verdi. Bir puan almak çok değerli ve önemliydi. Bunun için mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig