Erzurum'da Futbol Takımları Yüksek İrtifa Kampında

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken eteklerinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde idman yapan yerli ve yabancı futbol takımlarını ziyaret etti.

Sporcu ve teknik ekiplerle bir araya gelen Vali Çiftçi, futbolculara başarılar diledi. Antrenmanları da izleyen Vali Çiftçi, Erzurum'un hava şartlarının kamp çalışmaları için ideal olduğunu vurguladı.

"Şu anda Palandöken eteklerinde 11 yüksek irtifa kamp merkezimiz var," diyen Vali Çiftçi, "Yurtiçi ve yurtdışından gelen takımlar hazırlık maçları yaparak yeni sezona hazırlanıyorlar. Yerli ve yabancı takımlara hoş geldiniz demek için buradayım."

Vali Çiftçi, takımları önümüzdeki yıl da Erzurum'da ağırlamak istediklerini belirtti: "Antalyaspor buradan ayrıldı. Onlara yetişemedim. Kuveyt, Suudi Arabistan ve İran'dan gelen takımlar var. Onların hepsine hoş geldiniz dedik. Takımları ziyaret ederek teknik heyetlere başarılar diledik. Seneye tekrar şehrimize beklediğimizi ifade ettik."