Beşiktaş, Sivasspor Karşısında Kadrosunda Değişikliklere Gitti
Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor ile karşılaşacakları maç için kadrosunda değişikliklere gitti. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu rövanşında Lugano ile oynanan maçın ilk 11'ine göre iki değişiklik yaptı.
Hollandalı teknik adam, Emirhan Topçu ve Semih Kılıçsoy'un yerine yeni transferler Felix Uduokhai ve Ernest Muçi'ye şans verdi.
Uduokhai İlk Kez Sahada
Siyah-beyazlılarda yeni transfer Felix Uduokhai, ilk kez forma giyecek. Bundesliga ekibi Augsburg'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katılan Uduokhai, defans hattının ortasında Gabriel Paulista ile birlikte görev alacak.
Muçi Sezonun İlk 11'i
Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'a katılan Ernest Muçi, bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıkacak. Arnavut oyuncu, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Lugano ile oynanan iki maçta da sonradan oyuna girmiş ve toplam 42 dakika sahada kalmıştı. Süper Lig'de ise 2. hafta iç sahada oynanan Antalyaspor karşılaşmasının son 2 dakikasında forma giymiş ve siyah-beyazlıların maçtaki 4. golünü kaydetmişti.
Beşiktaş, Lugano karşısına şu 11 ile sahaya çıktı:
"Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Ernest Muçi, Rafa Silva ve Ciro Immobile"
Yunus Kılıç
Bronckhorst'un Değişim Rüzgarları: 2 Oyuncuyu Sahaya Sürecek
📅 01 Eylül 2024, Pazar 19:32 · 👁 15 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig