Antalyaspor, Hazırlık Maçında Al Khor'a 2-1 Yenildi

Antalyaspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdürürken, Katar 2. Lig ekiplerinden Al Khor ile bir hazırlık maçı oynadı.

İstiklal Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Antalyaspor, ikinci yarıda Moussa Djenepo'nun golüyle farkı 1'e indirdi ancak maçı 2-1 kaybetti.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, Burdur kampını iyi geçirdiklerini ve ikinci etap hazırlıklarını Erzurum'da sürdüreceklerini söyledi.

De Souza, yeni sezonda takımın oyun planı hakkında ise "Futbolda gol atan kazanıyor. Biz de en iyi futbolumuzu oynamaya çalışacağız." dedi.

Genç oyunculara da yer verilebileceğini belirten De Souza, "Altyapımızın kulübe her zaman yardımı olmuştur. Genç oyuncular da bize yardımcı oluyor. Ama biz mücadeleci bir takım kurmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.