Fenerbahçe, Manchester United Karşısında Sahaya Çıktı
UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Manchester United’ı ağırlıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Samsunspor maçına göre 4 değişiklik yaptı.
Kırmızı kart cezası sona eren Bright Osayi-Samuel takıma döndü. Ligde sağ bekte oynayan Mert Müldür, bugün sol bekte görev aldı. Sol diz çapraz bağında yırtık tespit edilen Jayden Oosterwolde kadroda yer almadı. Stoperde Rodrigo Becao’nun yerine Çağlar Söyüncü forma giydi.
UEFA listesine dahil olmayan Filip Kostic yerine Allan Saint-Maximin, forvette Edin Dzeko yerine ise Youssef En-Nesyri sahaya çıktı. Sakatlığı devam eden Cengiz Ünder’in tedavisi sürüyor.
Avrupa Ligi’nde Forvet Tercihi: En-Nesyri
Faslı forvet Youssef En-Nesyri, Avrupa Ligi’nin 3. haftasında da 11’de yer aldı. Süper Lig’de genellikle Edin Dzeko ile başlayan Mourinho, Avrupa Ligi’nde bu hafta da En-Nesyri’ye şans verdi.
Fenerbahçe şu 11 ile sahaya çıktı:
Dominik Livakovic
Bright Osayi-Samuel
Alexander Djiku
Çağlar Söyüncü
Mert Müldür
Sofyan Amrabat
Fred
Sebastian Szymanski
Dusan Tadic
Allan Saint-Maximin
Youssef En-Nesyri
Yedek kulübesinde ise İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydın, Rodrigo Becao, Yusuf Akçıcı, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Zeki Dursun, Şükrü Toğrak, Edin Dzeko ve Cenk Tosun yer alıyor.
Altay Bayındır Alkışlandı
Manchester United forması giyen Fenerbahçe’nin eski kalecisi Altay Bayındır, karşılaşma öncesi stadyumda “Evine hoş geldin” anonsu ile karşılandı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, milli kaleciye çiçek takdim etti. Altay daha sonra tribünleri dolaşarak taraftarları selamladı. Sarı-lacivertli taraftarlar da adına tezahürat yaparak alkışlarla karşılık verdi.
Bu haberin sponsoru:
Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü