Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısında Şampiyonluk İddiası ve Mali Zararlar Gündeme Geldi
Beşiktaş Divan Kurulu'nun 2024 yılı 2. olağan toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.
Toplantıda konuşan Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, takımın performansından memnun olduğunu ifade ederek, "Takımımız keyif veriyor. Değerli rakiplerimizi de izliyorum. Üzgünüm ama motor gaz yemiyor, yürümüyorlar. Yol kazası yapmazsak şampiyon oluruz" dedi.
Yamantürk, geçmiş yönetimin kulübe verdiği mali zararlardan da bahsetti. "Okul takımında oynatmayacağımız adamları o performanslarla Beşiktaş'a milyon euro'larla aldılar. Ondan sonra çekip gittiler. Ama faturayı camia ödüyor" ifadelerini kullanan Yamantürk, İstanbulspor'dan alınan ve adı hatırlanmayan bir futbolcuya yapılan ödemeyi eleştirdi.
"Koskoca Beşiktaş takımının antrenörü Ismael hakeme bitir diye işaret yapıyor. Hepsini geçtim futbolcu ortada yok ama futbolcuya 2,5 milyon euro ödediler yüzde ellisine. Kendi paranızla neden ödemiyorsunuz Beşiktaş'ın parasıyla ödüyorsunuz. Böyle bir hakkınız yok. Ondan sonra da çekip gidiyorsunuz. Buna kimsenin hakkı yok. Var mı böyle bir yer yüzü düzeni. Başkanımıza da söyledim bu paraların peşine düşmeniz lazım diye" diyen Yamantürk, kulübün geçmiş yönetimlerden kaynaklanan mali zararlarının giderilmesi gerektiğini vurguladı.
Yamantürk'ün Şampiyonluk Şartı: Kazasız Bela Geçmek
📅 21 Eylül 2024, Cumartesi 09:56 · 👁 10 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

Süper Lig