Adana Demirspor'un İtalya Kampı Vize Engeline Takıldı
Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, İtalya'da planladığı hazırlık kampını vize sorunları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı.
Kulüp, ilk etap kampını Bolu'da sürdürürken, 23 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında İtalya'ya gitmesi planlanıyordu. Ancak bazı oyuncuların vizelerinin çıkmaması nedeniyle 2. etap kampı da Bolu'da gerçekleştirilecek.
Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, İtalya Konsolosluğu'nun vize müzakerelerini geç başlattığı belirtildi. Dışişleri Bakanlığı'nın girişimlerine rağmen, takımın futbolcu, personel ve teknik heyeti 3 farklı şehre vize randevusuna gönderilmek istendi.
Teknik direktör Michael Valkanis'in kararı doğrultusunda, kamp programının sürekliliği ve kalitesi için 2. etap kampın da Bolu'da devam edeceği duyuruldu.
Vize Sorunu Adana Demirspor'un İtalya Kampına Gölge Düşürüyor
📅 15 Temmuz 2024, Pazartesi 07:29 · 👁 11 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu
