Altay, İç Saha Galibiyet Hasretini 6 Aya Çıkardı
İzmir'in köklü kulübü Altay, TFF 2. Lig'de oynadığı son iç saha maçında Kastamonuspor'a 2-0 mağlup olarak, evindeki galibiyet hasretini 6 aya çıkardı.
Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de mücadele eden Altay, kötü sonuçlar nedeniyle 2. Lig'e düşmüştü. Sezona iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, ilk maçında Erzincanspor ile 1-1 berabere kalırken, ikinci maçında Ankaraspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti.
Ancak Altay, 3. hafta maçında kendi sahasında Kastamonuspor'a boyun eğdi. Taraftarının önünde oynanan karşılaşmada siyah-beyazlılar, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıda da istediği golü bulamayan Altay, maçın sonlarında kalesinde bir gol daha gördü ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Bu sonuçla birlikte Altay, TFF 1. Lig'de Giresunspor'u mağlup ettiği maçtan bu yana iç sahada galibiyet alamadı. Siyah-beyazlıların evindeki galibiyet hasreti 6 aya ulaştı.
Altay'ın Evdeki Kuraklığı 6 Aya Ulaştı
📅 16 Eylül 2024, Pazartesi 09:01 · 👁 7 görüntülenme
Bu haberin sponsoru:
Ücretsiz QR iMenu ile Dijital Menülerinizi Hemen Oluşturun! Teknoloji İş Ortaklarımız:
Ücretsiz QR Menü
HaberCode - Profesyonel Haber Yazılımı
Vebuu - Yeni Nesil Arkadaşlık Platformu

1. Lig