X

Tolunay Kafkas: ‘Galatasaray’ın usta ayakları ve iyi oyuncuları var’!

Kayserispor teknik direktörü tolunay kafkas, galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “rakibin usta ayakları usta ayakları ve iyi oyuncuları var. bizim.

Tolunay Kafkas: ‘Galatasaray’ın usta ayakları ve iyi oyuncuları var’!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor, sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk devre etkili bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Oyunu da kontrol ettik. Galatasaray’ın usta ayakları, iyi oyuncuları var. Golü yedik, buna rağmen savunmadan hücuma geçişlerde etkili olmaya çalıştık” dedi.
Kafkas, genç ve tecrübesiz bir takım Canlı Bahis olduklarını belirterek, “Bunlar olacak şeyler. Ben takımımın mücadelesinden ve performansından dolayı oyuncularımı kutluyorum. Kayserispor zor ve çetin yollardan geldi. Geldiği nokta da önemli bir noktadır. Bugün tam anlamıyla bir takım olma yönünde adım attık. Oldukça iyi oynuyoruz. Bugün iki puanı kaybettik” diye konuştu. 

ALPARSLAN ÖTÜKEN – İSMAİL SEYMEN
KAYSERİ

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.