X

Beşiktaş’ta Motta ve Ersan Gülüm takımla çalıştı!

Beşiktaş, akşam saatlerindeki antrenmanla antalya’daki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ta Motta ve Ersan Gülüm takımla çalıştı!

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Kondisyon ve pas çalışmaları gerçekleştiren Beşiktaş, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Futbolcuların çalışma için sahaya çıktığı sırada çimlerin sulanmaya başlaması ortaya renkli görüntüler çıkardı. Siyah-beyazlı oyuncuların bazıları soğuk havada ıslanmamak için kaçarken, kimileri ise arkadaşlarını ıslattı.

MOTTA VE ERSAN ANTRENMANDA
Antrenmana Antalyaspor ile anlaştığı iddia edilen Brezilyalı Kaçak Bahis oyuncu Ramon Motta ve evlendiği için kampa yeni katılan Ersan Gülüm de katıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, dünya evine giren Ersan Gülüm’ü antrenman öncesi takım arkadaşlarına alkışlattı.
Kartal yarın Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda oynayacağı 1461 Trabzon karşılaşması için Trabzon’a gidecek. İki takım arasındaki mücadele pazar günü saat 18.30’da oynanacak. Siyah-beyazlılar karşılaşma sonrası İstanbul’a dönecek.
 

MEHMET SELMAN BEKTAŞ – MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU – SABRİ KALKAR
 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.