X

Uefa, Lyon Ve Beşiktaşı Disiplin Kuruluna Sevk Etti

Uefa, Lyon-beşiktaş Maçında Yaşanan Saha Olayları Dolayısıyla Iki Kulübü De Disiplin Kuruluna Sevk Etti.

Uefa, Lyon Ve Beşiktaşı Disiplin Kuruluna Sevk Etti

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Lyon ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar mücadeleden 2-1 yenik ayrılırken, maç sonunda da saha karışmıştı. UEFA, yaşanan olaylardan ötürü iki takımı da disiplin kuruluna sevk etti. UEFA’dan yapılan açıklamada Lyon’un, sahaya yabancı madde ve meşale atılması, merdiven boşluklarının dolu olması, taraftarlarının sahaya inmesi nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiği belirtildi. Beşiktaş ise sahaya yabancı madde atılması ve tribünlerde yaşanan olaylar dolayısı ile disiplin kuruluna sevk edildi. 

Beşiktaş Lyon maçında tribünler karıştı 13 Nisan 2017 23:36 Lyon-Beşiktaş maçı öncesi tribünlerde olaylar çıktı. Fransız ekibinin taraftarları sahaya inerken, güvenlik güçleri ve kulübün başkanı seyircileri sakinleştirmeye… ÖZET İZLE: Lyon 2-1 Beşiktaş| 2 dakikada gelen yıkım… Beşiktaş Lyon maçı geniş özeti ve golleri izle (BJK Lyon) 14 Nisan 2017 19:49 UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Lyon ile karşılaştı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan siyah-beyazlılar, son dakikalarda kalesinde…
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.