X

İsmail Köybaşı: ‘Soyunma odasında çok güzel bir ortam vardı’!

Beşiktaşlı futbolcu ismail köybaşı, “soyunma odasında çok güzel bir ortam vardı. bugün gelen galibiyetle mutluluğumuz bir kat daha arttı”.

İsmail Köybaşı: ‘Soyunma odasında çok güzel bir ortam vardı’!

Beşiktaş’ın Torku Konyaspor’u 4-0 mağlup ettiğin maçın ardından siyah-beyazlı takımın başarılı futbolcusu İsmail Köybaşı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“POZİSYON VERMİYORUZ”

“Taraftarların ve takım arkadaşlarımın oynadığımız oyundan keyif aldığını gördüm” diyen genç sol bek, “Bir kat daha mutlu oldum işlerimizi güzel yaptığımızı gösteren bir durumdu. Genç takımız dirençli takımız işin güzel tarafı oynadıkça keyif alıyor keyif de veriyoruz. Mücadele ediyoruz pozisyon vermiyoruz. Bunlar bugün adına özetlenebilecek durumlardı. Galip geldik ilk yarıyı lider bitirdik. İnşallah lider bitirdiğimiz ilk yarı sezonu sonunda da tekerrür eder ve dilediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Emin adımlarla ilerleyeceğiz çalışacağız ve sabırla devam edeceğiz” açıklamasını Bets10 yaptı.

“GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK”

“Maçtaki ilk yarı ikinci yarı farkı?” şeklinde bir basın mensubunun sorduğu soruya İsmail, “İlk yarıda da yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci yarıya da 1-0 ya da 2-0 girebilirdik. Güzel tarafı pozisyon vermedik bence bu çok güzeldi takımımızın adına. İkinci yarı da bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Konyaspor da açıldı. Açılacaklarını biliyorduk ve o anları da iyi değerlendirdik 4-0 gibi güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu destekleri devam eder” yanıtını verdi.

“ÖNEMLİ OLAN SEZON SONUNU LİDER BİTİRMEK”

İlk yarıyı lider bitirmenin büyük sorumluluk olduğunu söyleyen İsmail Köybaşı, “İlk yarıyı lider bitirmek tabii ki önemli ama önemli olan sezon sonunu lider bitirmek. Biz bugün ikinci de bitirseydik öz güvenimiz ve kalitemizden bir şey eksilmeyecekti. Lider bitirdiğimiz için de bir şey değişmeyecek, aynı duygularla aynı inançla devam edeceğiz” dedi. 

KAAN ÜLKER – DOĞAN GÜNDOĞDU
İSTANBUL 

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.