X
Hakkari’de Dart Hedefinde Şampiyonlar Belli Oldu

Hakkari’de Dart Şampiyonası Sonuçlandı

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği “Okul Sporları” kapsamındaki dart il şampiyonası sona erdi.

Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 20 merkez ve 5 ilçe okulundan 25 sporcu katıldı. Dört gün süren kıyasıya mücadelelerin ardından dereceye giren sporcular belli oldu.

Erkekler kategorisinde Doğu Koleji Ortaokulu birinci olurken, kızlarda Fatih Mehmet Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. Lise erkekler kategorisinde Yüksekova Anadolu Lisesi birincilik kürsüsüne çıkarken, lise kızlarda da Yüksekova Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Sabri Demir tarafından takdim edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.