X
Kayseri’nin Temsilcisi Erciyes 38 FK’ya Kısa Mola

Erciyes 38, İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Türkiye 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Erciyes 38 Futbol Kulübü, ilk yarıyı tamamlamasının ardından izne ayrıldı. Mavi-siyahlılar, Cuma günü tekrar toplanarak 30 Aralık’a kadar Kayseri’de antrenman yapacaklar.

İkinci yarı hazırlıklarına Kayseri’de başlayacak olan Erciyes 38, 2 Ocak’ta Antalya’ya giderek esas kamp çalışmalarına başlayacak. 11 gün sürecek Antalya kampında mavi-siyahlılar, 4-5 hazırlık maçı oynayacaklar.

Kampın ardından Kayseri’ye dönecek olan Erciyes 38, lig hazırlıklarını sürdürecek. Ligin ikinci yarısına sahasında Zonguldakspor ile karşılaşarak başlayacak olan mavi-siyahlılar, ilk yarıyı 19 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.