X
Bordo-Mavililer’in Yeni Komutanı: Zafer Turan

1461 Trabzon FK, Zafer Turan ile Anlaştı

TFF 2. Lig ekibi 1461 Trabzon FK, teknik direktörlük görevine Zafer Turan’ı getirdi.

1. Lig’e çıkma şansını Iğdır FK’ya 1-0 kaybeden 1461 Trabzon FK, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını tamamladı. Kulüp, Trabzonlu teknik adam Zafer Turan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan 1461 Trabzon FK Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, “Amacımız 2024-2025 sezonu sonunda grup lideri olarak 1. Lig’e yükselmek. Teknik direktörün Trabzonlu olmasını istedik ve Zafer Turan ile anlaştık” dedi.

Teknik direktör Zafer Turan ise, “Göreve bugün itibarıyla başlıyoruz. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Trabzonluyum ve burada çalışmak benim için büyük bir mutluluk. Hedefimiz 1. Lig’e çıkmak ve bu yolda adım adım ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Turan, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile görüştüğünü de belirterek, “Buradaki görevimde kendisinden destek alacağım. Takımın mevcut kadrosunu tanıyorum ve oyuncuların performanslarını artırarak başarıya ulaşmayı hedefliyorum” diye konuştu.

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.