X

Osmangazi’nin Genç Sporcuları Podyumda Işıldadı

Pandemi Sonrası Saha İçi Şiddet Patlaması

Osmangazi’nin Genç Sporcuları Podyumda Işıldadı

Osmangazi Belediyespor’un Pentatloncuları Ankara’da Madalya Sevinci Yaşadı

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün genç pentatloncuları Eda Özrodop ve Nilsu Mutlu, Ankara’da düzenlenen “Ulusal Sıralama ve Gelişim Yarışları”nda büyük bir başarıya imza attılar.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda, 9-19 yaş altı gençler ve açık yaş kategorilerinde 300’e yakın sporcu mücadele etti.

Dört gün süren müsabakalarda yüzme, eskrim, binicilik, atış ve koşu branşlarından oluşan pentatlon dallarında yarışan sporcular, zirveye ulaşmak için kıyasıya mücadele ettiler.

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün 19 yaş altı kızlar kategorisinde yarışan sporcusu Eda Özrodop, altın madalyanın sahibi oldu. Kulübün bir diğer başarılı sporcusu Nilsu Mutlu ise bronz madalyanın sahibi olarak podyuma çıktı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, madalyalarıyla büyük gurur yaşatan sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.