X

Yağızer Uluğ: ‘Hak ederek Kaybediyoruz’!

Beşiktaş sompo japan başantrenörü yağızer uluğ, galatasaray mağlubiyetine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “bu seviyedeki takımlarla yarışabilecek seviyede.

Yağızer Uluğ: ‘Hak ederek Kaybediyoruz’!

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 13. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşılaşan Beşiktaş Sompo Japan, sahadan 90-76 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ, “Haklı galibiyetinden ötürü Galatasaray’ı kutluyorum. Oyunu domine eden, maçı yönlendiren taraf Galatasaray’dı. İkinci yarının başında kısa süreli buna reaksiyon verdik. Farkı 9’a kadar indirebildik. Aynı savunma yumuşaklığı maçın Betxlarge sonuna kadar bizim tarafımızda devam etti ve Galatasaray’ın haklı galibiyetine eşlik ettik sadece. Bu seviyedeki takımlarla yarışabilecek seviyede mücadele göstermiyoruz. Bu yüzden de hak ederek kaybediyoruz. Defansif anlamda daha caydırıcı, daha fizikli bir oyuncuya ihtiyaç duyuyoruz elimizdekilerden farklı olarak. Bu yönde de transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

MESUT ALAN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.