X

Uzunca: ‘1 puan da bizi tatmin ediyor’!

Kayseri erciyesspor teknik direktörü ibrahim uzunca, golsüz sona eren samsunspor maçı sonrası, “sahaya kazanmak için çıktık ama 1 puan da bizi tatmin ediyor“.

Uzunca: ‘1 puan da bizi tatmin ediyor’!

PTT 1. Lig’in 17. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşan Kayseri Erciyesspor’da teknik direktör İbrahim Uzunca, maç sonu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maça kazanmak için çıktıklarını belirten Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü İbrahim Uzunca, “PTT 1. Lig’de her hafta final niteliğinde maçlarla geçiyor. Özellikle son 3 haftada gösterdiğimiz yükselişi burada da göstermek istiyorduk. Puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Bunu başaracağımıza da inanıyorduk. Pashabahis Samsunspor’a bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Kalecimiz maçı soğutmak için hareketlerde bulunmadı. Eğer öyle bir davranış içerisinde olsaydı, hakem sürekli uyarmak zorunda kalırdı. Ama öyle bir şey olmadı. Oyunun içerisinde olan bir şeydi bu. Buraya galip gelmek için çıktık. Özellikle ikinci yarıda yakaladığımız pozisyonlar çok net pozisyonlardı. 2. yarıda Samsunspor’un pozisyonu yok denecek kadar azdı. Bugün kazanabilirdik de ama 1 puan da bizi tatmin ediyor. Çıkışımızı kaybetmememiz gerekiyordu. Kaybetmedik. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı alınlarından öpmek istiyor.

ERDİ DEMÜR – KENAN AKYÜZ
SAMSUN

Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.