X

Uğurlu: ‘Final oynamak istiyoruz’!

Antalyaspor teknik sorumlusu mehmet uğurlu, “biz bu gruptan çıkmak istiyoruz. mayısta kendi sahamızda oynanacak olan final müsabakasında kendi takımı görmek.

Uğurlu: ‘Final oynamak istiyoruz’!

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Fenerbahçe, Antalyaspor’u 4-2’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu müsabakayı değerlendirdi. Maça iyi başladıklarını dile getiren Uğurlu, “Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında bulduğumuz birkaç pozisyonu değerlendiremeyince skor kendiliğinden Fenerbahçe lehine döndü. Uzaktan attıkları iki golle durum Betper 2-0 oldu. Bu hafta bizim Fenerbahçe karşısında ligde daha fazla şans bulamayan oyuncularımızı görme şansımız oldu. Onlarında performansını görmüş olduk. Biz bu gruptan çıkmak istiyoruz. Mayısta kendi sahamızda oynanacak olan final müsabakasında kendi takımı görmek istiyoruz. Fenerbahçe’yi bu galibiyetten dolayı kutluyoruz” ifadelerini kullandı. 

DOĞAN GÜNDOĞDU – KAAN ÜLKER
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.