X

TRT Spor spikeri Başaran, son yolculuğuna uğurlandı!

Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden trt’nin duayen spor spikeri hüseyin başaran, kocatepe camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa.

TRT Spor spikeri Başaran, son yolculuğuna uğurlandı!

TRT’de spor spikerliği yapan ve karaciğer rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Hüseyin Başaran için Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına TRT çalışanları, Başaran’ın arkadaşları ve spor muhabirleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Başaran, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?
1958 yılında Eskişehir’de Sekabet doğan Hüseyin Başaran Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdi.1984 yılında TRT’de spor spikeri olarak çalışmaya başladı. Uzun yıllar spıor spikerliği yapan Başaran, futbol ve halter müsabakalarını anlatmasıyla tanınırdı. Spikerlik görevini uzun yıllar sürdüren Başaran, emekli olduktan sonra karaciğer nakli olmuştu. Rahatsızlığı tekrarlayan Başaran, 27 Aralık 2015 tarihinde hayatını kaybetti.

İLKER TURAK – MUSTAFA APAYDIN 

 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.