X

Trabzonspor’da sözleşmeler mercek altında!

Trabzonspor başkanı muharrem usta ve yönetimi kurulu, kamerunlu oyuncu stephane m’bia’nın sözleşmesinde karşılaştığı sürprizlerin ardından diğer oyuncuların.

Trabzonspor’da sözleşmeler mercek altında!

Trabzonspor’da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen Muharrem Usta ve yönetim kurulu, ilk olarak futbolculara ödemelerini yaparak kulübün önünü açma adına bordo-mavili ekibe rahat bir nefes aldırmıştı. Ödemelerle birlikte iyi niyetini ortaya koyan başkan Muharrem Usta’ya ise, Stephane Mbia’dan gelen haber keyifleri bozmuştu. Kamerunlu oyuncunun hesabına yüklü miktarda ödeme yapılmasının ardından Mbia’nın avukatı yönetime iki kez ihtar çekti. Bu olayın ardından yönetimin iyi niyetle yapılan çalışmalarını oyuncunun görmemesinin yeni başkan Muharrem Usta’yı da oldukça sinirlendirdiği ve futbolcuların sözleşmeleriyle alakalı Trabzonspor Kulübü radikal kararlar alma yoluna girdiği belirtildi.

SÖZLEŞMELER MERCEK ALTINA ALINDI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Kaçak Bahis ve yönetim kurulu, Kamerunlu oyuncu M’Bia’nın sözleşmesinde karşılaşılan sürprizin ardından yeni bir sürprizle karşılaşmamak için oyuncuların sözleşmelerini mercek altına aldı. M’Bia’nın davranışı sonrası bu oyuncunun takımdaki geleceğine şüpheyle yaklaşan Usta, takımda kötü niyet taşıdığı kanısına vardığı oyuncularla ilgili de önümüzdeki günlerde yaptırımlar uygulayacağının sinyallerini verdi. Avukatların ve menajerlerin de sözleşmeleri öne sürerek bordo-mavili kulübü sıkıştırma çabaları karşısında da gerekli tedbirlerin alınması için Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün bünyesindeki hukukçulara, yaşanması muhtemel durumlarla ilgili olarak çalışma yapmasını istedi.

“KİMSE BU KULÜBÜN TAPUSUNU ALAMAZ”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde futbolcu sözleşmelerinin gündeme gelmesiyle ilgili olarak, “Kimse bu kulübün tapusunu alamaz. Bu kulüp kimsenin malı değil. Buna ben bile dahilim” ifadelerini kullanarak, Trabzonspor’un çıkarlarını ön planda tutan kontratlar yapacaklarını vurgulamıştı.
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.