X

Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile devam etmek istiyor!

Teknik direktör konusunda hata yapmak istemeyen trabzonspor yönetimi ince eleyip sık dokuyor. yeni sezon için rumen teknik direktör mircea lucescu’nun ismi.

Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile devam etmek istiyor!

Trabzonspor yönetimi teknik direktör konusunda hata yapmak istemiyor. Son 3 yılda bordo-mavili kulüpte yaşanan teknik adam değişikliklerini değerlendiren ve takımın geldiği noktayı analiz eden yöneticiler, sezon sonuna kadar teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun takımın başında kalması yönünde görüş birliğine vardı. Sezon sonunda teknik direktör adayları arasında ismi ilk sırada yer alan Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu’nun bordo-mavili kulübü sıcak bakması, yönetimin teknik adam konusunda yeni bir maceraya atılmasına da engel oldu.

FUTBOLCULAR DA TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİKLERİNDEN RAHATSIZ

Trabzonspor’da yaşanan teknik adam değişikliklerinden en çok futbolcular rahatsız oldu. 5-6 Aralık tarihleri arasında göreve gelen Başkan Muharrem Usta ve yönetimi kurulu, futbolcuların içinde bulunduğu psikolojik durumu da göz önünde bulundurarak, teknik adam konusunda hata yapmak istemiyor. Son 3 yıl içresinde Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Wonodds Vahid Halilhodzic, Ersun Yanal, Shota Arveladze ve Sadi Tekelioğlu gibi isimlerle çalışan oyuncular, istikrarlı bir oyun yapısına kendilerini alıştıramamanın sıkıntısını sezon boyunca yaşadılar.

YUSUF ERDOĞAN, TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİKLERİNE VURGU YAPMIŞTI

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan da Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamalarda teknik adam değişikliklerine vurgu yapmıştı. 3 yılda 7 hocayla çalıştığını belirten oyuncu, “Sürekli yeni maceraya atılıyoruz. Bizim en büyük sorunumuz istikrar. Trabzonspor’da 3. sezonum 7 teknik direktör ve 3 tane de sportif direktör ile çalıştım. Sürekli kulüpte bir şeyler değişiyor. Ben de 7 hocayla çalıştım. Her gelen farklı bir sistem uyguluyor” ifadelerini kullanmıştı.

TRANSFERDE ÖNCELİK FORVET VE SOL BEK

Trabzonspor yönetimi ilk yarının sonu ermesinin ardından ligin ikinci yarısına ve gelecek sezona yönelik çalışmalarına start verdi. Bordo-mavili yönetim, devre arasında önceliği forvet hattına ve sol beke verdi. Söz konusu bölgelere kaliteli isimler transfer etmeyi planlayan Karadeniz ekibi, listesinde yer alan futbolcular üzerinde duruyor. Başkan Muharrem Usta’nın Gaziantepspor’un forvet oyuncusu Muhammet Demir ismini telaffuz etmesinin ardından gözler bu oyuncunun transferine çevrildi. Bordo-mavililer elindeki oyuncu fazlalığı nedeniyle de takas yöntemiyle transfer yapmayı planlıyor. 

GÖKMEN ŞAHİN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.