X

Trabzonspor geçen sezonu arıyor!

Spor toto süper lig’de zor günler geçiren trabzonspor, geçen her sezonun ilk yarısını arar oldu.

Trabzonspor geçen sezonu arıyor!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, geçen her sezonunun ilk yarısını aramaya başladı. İlk yarının tamamlanmasıyla birlikte lider ile arasındaki puan farkı 17’ye çıkan Karadaniz ekibi zirveye havlu attı. Sezona iyi başlamasına rağmen sorunlarından bir türlü kurtulamayan Trabzonspor, saha dışı faktörlerin de etkisiyle bu sezon da ligde hedeflerinin gerisinde kaldı.

GEÇEN HER SEZONU ARAR OLDU

Bordo-mavililer 2014-2015 sezonunda 17. haftada elde ettiği 26 puan ile 6. sırada yer alırken, 2013-2014 sezonunda 27 puan ile 7. sırada yer aldı. Karadeniz Tipobet ekibi bu sezon ise oynadığı 17 maçta 24 puan toplayarak 9. sırada yer aldı. Bordo-mavililer son 3 sezonda aldığı sonuçlarla geçen her sezonu aramaya başladı.

TRABZONSPOR SON 5 SEZONDUR DEPLASMANDA SORUNLU

Trabzonspor, son 5 sezondur deplasmanda oynadığı maçlarda sorun yaşıyor. Bir türlü beklediği ve aradığı istikrarı deplasmanda oynadığı maçlarda elde edemeyen Karadeniz ekibinde, 17. hafta itibariyle dış sahada toplanan puanlar hedeflerler bağdaşmadı. Bordo-mavililer ilk yarıda deplasmanda oynanan 9 maçta 10 puan toplayabildi. 

GÖKMEN ŞAHİN
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.