X

Tokatspor 3 ismi renklerine bağladı!

Spor toto 2. lig kırmızı grup takımlarından tokatspor, 3 futbolcuyu renklerine bağladı.

Tokatspor 3 ismi renklerine bağladı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tokatspor, Antalya U21’de forma giyen Ahmet Tayyip Gökkaya, Kartalspor’dan Mertcan Demirer, Orduspor’dan Gökhan Meral’i transferi etti. Tokatspor Kulübü’nde düzenlenen imza töreninde sporcular 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Tokatspor Kulübü Başkanı İzzet Sansar, santrfor transferi de yapacaklarını ifade ederek, “Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Onu da birkaç gün içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu transferlerin son transferlerimiz olacağını düşünüyoruz. Planlı gitmek istiyoruz. Totobo Planlarımızı da buna göre yapmıştık” dedi.
Yönetim olarak Tokatspor’a katkı sağladıklarını ifade eden Sansar, 5 milyon 600 TL borçla aldıkları Tokatspor Kulübü’nün borcunun şu anda 3 milyon 800 bin TL olduğunu kaydetti.

Tokatspor’un transfer ettiği oyunculardan Mertcan Demirer, Tokatspor için elinden geleni yapacağını, takımı en iyi yerlere taşımak istediğini söyledi. 

Hedefine en yakın takımla anlaşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Gökhan Meral, başarılara imza atacağına inandığını kaydetti. 

Tokat doğumlu olan Ahmet Tayyip Gokkaya da transferin hayırlı olması temennisi de bulunarak, takım olarak iyi bir sezon geçirmeyi ümit ettiklerini belirtti. 

NURHAN İÇMEZ
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.