X

Titi: ‘İkinci yarı çok daha zor olacak’!

Kasımpaşa’nın brezilyalı savunmacısı titi, ligin ilk yarısında iyi bir performans gösterdiklerini vurgulayarak, ikinci yarının çok daha zor olacağını ve bu.

Titi: ‘İkinci yarı çok daha zor olacak’!

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya Belek’te bulunan Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Titi, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Ligde bulundukları pozisyonun çalışmanın bir meyvesi olduğunu belirten Titi, “Gerçekten bunun için fazlası ile çalıştık ve çalışmaya devam etmemiz lazım. Çünkü ligin ikinci yarısı çok daha zor olacak. Bunun bilincindeyiz. İlk yarıda iyi bir performans gösterdik. Bizim için tatminkar bir performans oldu, mutluyuz. İkinci yarıda da aynı şekilde çalışmaya devam edip. Bu performansı sürdürmek istiyoruz” dedi.

“HERKES KAZANMA ODAKLI DÜŞÜNÜYOR”
27 yaşındaki futbolcu, takımda oldukça iyi bir ortam olduğunu ifade ederek, “Ben de bu takıma yeni katıldım. Arkadaşlık ortamı başarıyı yakalamamızda bize oldukça yardımcı oldu. Çünkü herkes kazanma odaklı düşünüyor. Bütün oyuncular birbirine yardım ediyor. Herkesin ortak bir amacı var. Oluşturduğumuz arkadaşlık sadece saha içinde değil saha dışında da bize yardımcı oluyor. Saha dışındaki arkadaşlığımız da saha içinde iyi sonuçlar almamızı sağlıyor” diye konuştu.

“TÜRKİYE LİGİ OLDUKÇA SERT”
Türkiye liginin fazlasıyla rekabetçi olduğunu dile getiren Titi, “Brezilya’ya göre oldukça sert bir lig. Yıllar boyunca ligin gelişimini göz önüne alırsak ikisi de günümüz futboluna göre değişen ligler. Buradaki rekabetçi ortamdan dolayı Brezilya’dan da birçok oyuncu buraya geliyor ve gelenler mutlu. Çünkü Türkiye ligi de oldukça iyi bir lig” ifadelerini kullandı.

“ZOR OLACAĞININ FARKINDAYIZ”
Başarılı oyuncu, ligin ikinci yarısı ve UEFA Avrupa Ligi şanslarının sorulması üzerine, “Oldukça zor olacağının farkındayız. İlk yarı da çok zordu, çok iyi takımlara karşı oynadık. Yapmamız gereken şey hedeflerimiz doğrultusunda odaklanmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmaya devam ilbet etmek. Zaten şu anda ligin ikinci yarısında iyi bir performans göstermek için çalışıyoruz. Umarım her şey bizim için iyi olur” cevabını verdi.

“AVRUPA KUPALARI İYİ BİR HEDEF”
Hem kişisel olarak hem de takım olarak hedeflerinin olduğunu anlatan Titi, “Bu hedeflerin hepsini gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Benim kendi açımdan hedefim, şu andaki bütün konsantrasyonum Kasımpaşa için. Kasımpaşa’ya en iyi şekilde yardımcı olabilmek için fakat bireysel olarak Türkiye liginde oynamak, Avrupa kupalarında oynayabilmek benim ve takımım için iyi bir hedef. Günden güne gelişerek, çalışarak bu hedefleri gerçekleştirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda takım olarak da buna çalışıyoruz. Çok ileriye dönük bir hedef koymak yerine her gün çalışarak hem kişisel olarak hem de takım olarak daha iyi yerlere ulaşmanın planlarını yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

“ÇALIMBAY İLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”
Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile çalıştıkları için mutlu olduklarını dile getiren Titi, “Bunun keyfini çıkarıyoruz. Futbolculuk zamanında da fazlasıyla zaferler yaşamış bir teknik adam. Bu karakterini takıma getirdi. Sadece bu sezon değil daha önceki sezonlarında da bunu görebiliyoruz. Hem kendisi hem de teknik ekibi oldukça hazırlıklı ve eğitimli insanlardan oluşuyor. Amacımız onun bize öğrettiklerinden en iyi şekilde faydalanmak ve ona en iyi şekilde yardımcı olabilmek. Onunla çalıştığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”
Lacivert-beyazlı taraftarlara da seslenen Titi, “Umarım ikinci yarı daha fazla stada gelip bizi daha fazla desteklerler. Çünkü onların desteği bizim için çok önemli. Onların desteğini hissettiğimizde biz de daha fazla bir güvenle oynuyoruz. Umarım ikinci yarıda statta daha fazla görünürler ve bizi daha fazla desteklerler. Çünkü ikinci yarı çok zor olacak ve onlara ihtiyacımız var” dedi. 

MEHMET SELMAN BEKTAŞ – MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU – SABRİ KALKAR 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.