X

TFF’den ’Muharrem Usta’ açıklaması!

Türkiye futbol federasyonu (tff), trabzonspor başkanı muharrem usta’nın tff tarafından tanınmadığı ve federasyonun resmi sitesinde isminin yer almadığı yönünde.

TFF’den ’Muharrem Usta’ açıklaması!

TFF’nin internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Bazı medya organlarında Trabzonspor Başkanı Sayın Muharrem Usta’nın Federasyonumuz tarafından tanınmadığı ve TFF.org sitesinde isminin yer almadığı yönünde kamuoyunu yanlış yönlendiren haberler yer almıştır. Trabzonspor A.Ş. olarak tescil edilen kulübümüzün başkanı Sayın Muharrem Usta’nın isminin sitemize girilmesi için Kulüp Tescil Talimatı’nın 11. maddesi gereği Trabzonspor A.Ş.’nin genel kurulunu yapması ve yönetimini Federasyonumuza bildirmesi beklenmektedir. Konuyla ilgili Sayın Muharrem Usta’nın seçildiği günden bu yana kulübümüzle gerekli yazışmalar yapılmış ve Trabzonspor A.Ş. Genel Kurulu’nun Ocak ayı içerisinde yapılacağı öğrenilmiştir. Bunun yanı sıra Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na seçilen Sayın Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eden ilk kurumlardan birisi olduğumuzu hatırlatır, ilgili konu Casinoslot ve Kulüp Tescil Talimatı’nın 11. maddesini kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Madde 11- Kulübü Temsil Yetkisi ve Yönetim Kurullarının Bildirilmesi

1 – Kulüpler, Yönetim Kurullarını ve Yönetim Kurulu değişikliklerini 15 gün içerisinde TFF’ye bildirmek zorundadırlar. Bu bildirimde şirket genel kurul kararının ve/veya Yönetim Kurulu kararının ilan edildiği Ticaret Sicil Gazetesi aslı ve imza sirküleri de eklenmek zorundadır. Bildirime ilişkin belgede üyelerin ev ve iş adresleri ile telefon ve faks numaralarının, elektronik posta adreslerinin bulunması gereklidir.

2 – TFF nezdinde kulübü temsil edecek kişilerin, Yönetim Kurulu üyesi veya Yönetim Kurulu tarafından yetki verilen kulüp üyesi ya da görevlisi olması gerekir.”
 
Kaynak: İHA

qr okuyucu -- ücretsiz qr menü -- Alan Adı Kaydı -- WordPress Hosting
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.